maandag 12 januari 2015

Creatieve en technische kinderfeestjes voor jongens

Creatieve kinderfeestjes voor meisjes zijn er in Friesland zat te vinden. Het vinden van leuke creatieve of technische kinderfeestjes voor jongens blijkt zoals ik me door enkele moeders heb laten vertellen een stuk moeilijker. Vooral wanneer je ook nog een redelijk goedkoop kinderfeestje wil hebben.

Het team van De Blije Papegaai ziet echter geen problemen in het bedenken en organiseren van leuke kinderfeestjes voor jongens, want zeg nou zelf ook voor jongens zijn er vele leuke activiteiten te verzinnen.

Ieder kinderfeestje bij De Blije Papegaai wordt in overleg met de ouders/kind op maat samengesteld, waardoor er zeer veel mogelijkheden zijn. Enkele mogelijkheden voor een leuk creatief kinderfeestje voor jongs is:

Een kinderfeestje techniek: Het maken van een hijskraan met behulp van een hydraulisch systeem

Het maken van je eigen spookhuis met verlichting
 
 
 
 
Het maken van een leuke ( bewegende) robot. Vanaf 10 jaar is het zelfs mogelijk om een robot te maken die echt kan lopen.
Het maken van leuke echt rijdende autootjesVoor alle kinderfeestjes geldt een minimum aantal deelnemers van zes kinderen. Bij minder kinderen worden er zes kinderen in rekening gebracht. Prijzen zijn vanaf €3,50 per kind en afhankelijk van de gekozen activiteit. Voor alle prijzen geld dat deze prijs inclusief limonade en een feestelijke versnapering is. Alle aanwezige kinderen krijgen na afloop van het feestje een verrassing mee naar huis.